Cursuri 4x4

Grid View:
(0)
Orders (0)

Curs conducere off-road

2.050,00 Lei

Cursul de conducere off-road dezvoltat de 100Tracks a fost optimizat astfel încât să vă ofere o experienţă unică.Elementele teoretice si practice predate la curs se vor regasi si in micile excursii turistice off-road sau in competitii off-road facute cu masina dumneavoastra, asfel incat, prin deprinderea acestor cunostinte, veti fi mult mai atrasi ..

(0)
Orders (0)

Curs Navigatie Off-Road

900,00 Lei

Cursul de navigatie pe teren accidentat dezvoltat de 100Tracks este destinat intelegerii tuturor reprerelor vizuale de orientare si, de asemenea, folosirii tehnologiei GPS in navigatie.Acesta are ca obiectiv intelegerea sistemelor de navigatie electronica, dar si exploatarea acestora la maximum de potential.Partea teoretica a trainingului abordeaza..

(0)
Orders (0)

Experienta 100Tracks Competition

1.600,00 Lei

O experienta unica despre ce inseamna un traseu off-road amenajat, care sunt limitele fizice si dinamica unei masini 4×4 de serie (Dacia Duster) si a unei masini off-road de competitie. O asfel de experienta trezeste, in orice pasionat de 4×4, o nevoie de mai multa adrenalina si o incercare continua a-si depasi limitele personale. Este o experi..

(0)
Orders (2)

Experienta 100Tracks Duster

650,00 Lei

O experienta unica despre ce inseamna un traseu off-road amenajat, care sunt limitele fizice si dinamica unei masini 4×4 de serie (Dacia Duster). O asfel de experienta trezeste, in orice pasionat de 4×4, o nevoie de mai multa adrenalina si o incercare continua a-si depasi limitele personale. Este o experienta pe care vei vrea continuu sa o repe..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)