Cursuri

Cursuri pentru persoane fizice sau juridice la Academia Titi Aur

Grid View:
(0)
Orders (0)

Curs conducere off-road

2.050,00 Lei

Cursul de conducere off-road dezvoltat de 100Tracks a fost optimizat astfel încât să vă ofere o experienţă unică.Elementele teoretice si practice predate la curs se vor regasi si in micile excursii turistice off-road sau in competitii off-road facute cu masina dumneavoastra, asfel incat, prin deprinderea acestor cunostinte, veti fi mult mai atrasi ..

(0)
Orders (0)

Curs conducere sportiva

6.800,00 Lei

Conducere sportiva, un curs dezvoltat de Academia Titi Aur, care a fost optimizat astfel incat sa ofere o experienta unica pasionatilor si se adreseaza celor care isi doresc sa stapaneasca masinile puternice, in conditii spre limita. Cursul se desfasoara cu instructor dedicat, cu autovehiculele din flota ATA, pe pista de asfalt, in doua module..

(0)
Orders (13)

Curs de conducere defensiva

750,00 Lei

Academia Titi Aur va ofera cel mai complex curs de conducere defensiva din Romania, pentru a va dezvolta stilul de conducere prin identificarea si interpretarea pericolelor in mod eficient, cu scopul de a reduce cheltuielile de exploatare ale autovehiculelor. Un element esential al pregatirii il reprezinta componenta practica pe autodromul ATA..

(0)
Orders (0)

Curs de conducere defensiva Nivelul 2

750,00 Lei

Acest program reprezinta continuarea cursului de conducere defensiva nivelul I, fiind recomandata participarea dupa 6-12 luni de la absolvirea acestuia*. Elementele centrale ale cursului sunt perceperea si interpretarea traficului, prin intermediul carora va veti perfectiona aptitudinile la volan, alaturi de un trainer ATA dedicat, care va ins..

(0)
Orders (0)

CURS DE INDEMANARE CU MASINA PERSONALA

900,00 Lei

Acest curs poate fi oferit si cadou (veti primi un VOUCHER CADOU ATA autograful lui Titi Aur, care va fi personalizat cu numele beneficiarului), iar programarea se va face ulterior, in functie de preferintele persoanei care va participa la curs.TARIF PROMOTIONAL: 600 leiPROGRAM PERFECTIONARE CONTROL AUTOVEHICUL SI INDEMANARE LA VOLANCurs cu trainer..

(0)
Orders (0)

Curs Navigatie Off-Road

900,00 Lei

Cursul de navigatie pe teren accidentat dezvoltat de 100Tracks este destinat intelegerii tuturor reprerelor vizuale de orientare si, de asemenea, folosirii tehnologiei GPS in navigatie.Acesta are ca obiectiv intelegerea sistemelor de navigatie electronica, dar si exploatarea acestora la maximum de potential.Partea teoretica a trainingului abordeaza..

(0)
Orders (0)

Curs online + partea practica

780,00 Lei

TEORIE ONLINEAcest curs online reprezintă practic partea de teorie din cadrul cursului standard de conducere defensivă, care se derulează la Academia Titi Aur pe parcursul unei zile, în intervalul 09:00 – 17:00 (09:00 – 12:30 Teorie, 13:30 – 16:30 Practică).Dar pentru că nu toată lumea poate ajunge o zi la ATA, dar mai ales pentru că participanții ..

(0)
Orders (1)

CURS ONLINE DE CONDUCERE DEFENSIVA

349,00 Lei

TEORIE ONLINEAcest curs online reprezintă partea de teorie din cadrul cursului standard de conducere defensivă, care se derulează la Academia Titi Aur pe parcursul unei zile, în intervalul 09:00 – 17:00 (09:00 – 12:30 Teorie, 13:30 – 16:30 Practică).Dar pentru că nu toată lumea poate ajunge o zi la ATA, dar mai ales pentru că participanții la un as..

(0)
Orders (0)

Curs pilotaj

16.000,00 Lei

Arta de a pilota este definită de trei elemente: talent, ştiinţă şi experienţă. Talentul este un element cu care te naşti, ştiinţa începe la cursurile de pilotaj unde se iniţiază bazele conducerii sportive, iar experienţa se acumulează treptat.Cursul de pilotaj dezvoltat de Academia Titi Aur este structurat în 4 module de sesiuni intensive cu train..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)