Experiente Auto

Grid View:
(0)
Orders (0)

Afterwork Audi RS4

2.220,00 Lei

Experienta de grup pentru 3 persoane Tarif promotional: 650 lei/persoana Durata: 180 minute Alege programul AFTERWORK @ATA si vino dupa serviciu la Academia Titi Aur, impreuna cu 2 prieteni sau colegi de birou, pentru o experienta de grup! Experienta pentru 3 persoane dureaza aprox. 2 ore si 1/2, iar oferta este valabila de luni pana viner..

(0)
Orders (0)

Afterwork Mercedes AMG A45

1.950,00 Lei

Experienta de grup pentru 3 persoane Tarif promotional: 550 lei/persoana Durata: 180 minute Alege programul AFTERWORK @ATA si vino dupa serviciu la Academia Titi Aur, impreuna cu 2 prieteni sau colegi de birou, pentru o experienta de grup! Experienta pentru 3 persoane dureaza aprox. 2 ore si 1/2, iar oferta este valabila de luni pana viner..

(0)
Orders (0)

Afterwork Renault Megane GT

1.680,00 Lei

Experienta de grup pentru 3 persoane Tarif promotional: 460 lei/persoana Durata: 180 minute Alege programul AFTERWORK @ATA si vino dupa serviciu la Academia Titi Aur, impreuna cu 2 prieteni sau colegi de birou, pentru o experienta de grup! Experienta pentru 3 persoane dureaza aprox. 2 ore si 1/2, iar oferta este valabila de luni pana viner..

(0)
Orders (0)

CURS DE INDEMANARE CU MASINA PERSONALA

900,00 Lei

Acest curs poate fi oferit si cadou (veti primi un VOUCHER CADOU ATA autograful lui Titi Aur, care va fi personalizat cu numele beneficiarului), iar programarea se va face ulterior, in functie de preferintele persoanei care va participa la curs.TARIF PROMOTIONAL: 600 leiPROGRAM PERFECTIONARE CONTROL AUTOVEHICUL SI INDEMANARE LA VOLANCurs cu trainer..

(0)
Orders (0)

Experienta 100Tracks Competition

1.600,00 Lei

O experienta unica despre ce inseamna un traseu off-road amenajat, care sunt limitele fizice si dinamica unei masini 4×4 de serie (Dacia Duster) si a unei masini off-road de competitie. O asfel de experienta trezeste, in orice pasionat de 4×4, o nevoie de mai multa adrenalina si o incercare continua a-si depasi limitele personale. Este o experi..

(0)
Orders (2)

Experienta 100Tracks Duster

650,00 Lei

O experienta unica despre ce inseamna un traseu off-road amenajat, care sunt limitele fizice si dinamica unei masini 4×4 de serie (Dacia Duster). O asfel de experienta trezeste, in orice pasionat de 4×4, o nevoie de mai multa adrenalina si o incercare continua a-si depasi limitele personale. Este o experienta pe care vei vrea continuu sa o repe..

(0)
Orders (1)

Experienta 100Tracks Off-Road

850,00 Lei

O experienta unica despre ce inseamna un traseu off-road amenajat, care sunt limitele fizice si dinamica unei masini 4×4 de serie (Dacia Duster) si a unei masini off-road de competitie. O asfel de experienta trezeste, in orice pasionat de 4×4, o nevoie de mai multa adrenalina si o incercare continua a-si depasi limitele personale. Este o experi..

(0)
Orders (4)

Experienta Audi RS4

1.350,00 Lei

Experienta Audi RS4 la Academia Titi Aur este extrem de dinamica, care imbina perfect adrenalina, emotia si curajul. Alaturi de un instructor dedicat, vei trece mai intai prin impactul frontal cu un obstacol fix si vei invata sa iesi dintr-o masina rasturnata la 90 si 180 de grade. Apoi, accelereaza, testandu-ti limitele, si invata sa controlez..

(0)
Orders (0)

Experienta de cuplu

2.250,00 Lei

Vrei sa-i faci o surpriza de Valentine’s Day, Dragobete sau de 8 Martie? Alege experienta de cuplu si bucurati-va impreuna de super momente pe circuitul Academiei Titi Aur! V-am pregatit o proba de echilibru, cronometrata, in care sa demonstrati, pe rand, priceperea la volan si un exercitiu de incredere, respectiv proba “orbul la volan”, in ..

(0)
Orders (0)

Experienta EVO Rally

2.200,00 Lei

Experienta EVO Rally la Academia Titi Aur imbina perfect adrenalina cu perfectionarea aptitudinilor tehnice, ridicand performanta si pasiunea la nivel de arta. Alegerea acestui pachet complet va trezi pilotul din tine, iti va starni curiozitatea si te va ajuta sa iti dezvolti simtul responsabilitatii in trafic.Alaturi de un instructor dedicat, ..

(0)
Orders (4)

Experienta Ford Focus RS

1.100,00 Lei

Experienta Focus RS la Academia Titi Aur ofera combinatia perfecta dintre stil, design avangardist si performanta remarcabila. In noul Focus RS, esti inconjurat de tehnologii inteligente. Fiecare dintre acestea joaca un rol anume, insa toate au un singur scop: sa iti permita sa te bucuri la maximum de capacitatile masinii. Alaturi de un inst..

(0)
Orders (9)

Experienta Mercedes AMG A45

1.100,00 Lei

Experienta Mercedes AMG la Academia Titi Aur a fost proiectata astfel incat sa te inspire la performanta, motiv pentru care acum este momentul tau sa simti memorabilul pe propria-ti piele. Ca in toate experientele ATA, alaturi de un instructor dedicat, vei trece mai intai prin impactul frontal cu un obstacol fix si vei invata sa iesi ..

(0)
Orders (1)

Experienta Renault Clio RS Trophy

850,00 Lei

Experienta Renault Clio R.S Trophy traita la Academia Titi Aur este fascinanta. Ca in toate experientele ATA, alaturi de un instructor dedicat, vei trece prin impactul frontal cu un obstacol fix si vei invata sa iesi dintr-o masina rasturnata la 90 si 180 de grade, iar pe circuit vei invata sa controlezi masina cu doua volane si masina cu roti ..

(0)
Orders (14)

Experienta Renault Megane GT

650,00 Lei

   Avantajos și stimulativ, pachetul Megane GT vă pune la dispoziție o experiență ce are rolul de a vă stârni curiozitatea și dorința de adrenalină, acumulând atât cunoștiințe tehnice cât și emoție. Ieși din rutină și trăiește o altfel de experiență, controlând mașina cu două volane, mașina cu roți libere, dar și mersul pe două roți ..

(0)
Orders (0)

EXPERIENTA-TA

1.000,00 Lei

Iti doresti o experienta cu masina personala, indiferent de tipul de autovehicul pe care il detii? Alege EXPERIENTA TA la Academia Titi Aur, iar un trainer dedicat te va ajuta sa intelegi cum functioneaza, cum reactioneaza in situatii limita si mai ales vei invata sa controlezi masina ta, in conditii de siguranta. Ai doua ore pe circuit in c..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)