Curs atitudine si prevenire cu evaluare in trafic

Curs de conducere defensivă Atitudine si Prevenire

Curs atitudine si prevenire cu evaluare in trafic este, practic, cursul de conducere defensiva nivelul II si reprezinta instrumentul pentru o deplasare fluenta, economica si eficienta. Acest program este continuarea cursului de conducere defensiva nivelul I, fiind recomandata participarea dupa 6-12 luni de la absolvirea primului nivel. Elementele centrale ale cursului sunt perceperea si interpretarea traficului, prin intermediul carora va veti perfectiona aptitudinile.

Mai mult, relatia cu ceilalti participanti la trafic va fi optimizata, astfel incat, sa analizati si sa anticipati eficient fluxul ridicat de informatie.

Cursul de conducere defensiva nivelul II este organizat in grupe de 18 persoane, fiind structurat intr-o componenta teoretica si una practica.

Ce presupune COMMENTARY DRIVING?

Programul de commentary driving presupune deplasarea cu un instructor acreditat FrontierMedex (UK), care va analiza stilul dumneavoastra de conducere, observand manevrele si tehnicile pe care le utilizati.

La inceputul programului de commentary driving, trainerul efectueaza o demonstratie de deplasare corecta, urmand ca ulterior sa fie efectuata evaluarea dumneavoastra in trafic, conform criteriilor europene. Pe baza unei analize personalizate asupra tehnicilor de conducere defensiva pe care le aplicati, trainerul va oferi sfaturi pentru a va indrepta spre un stil de conducere cu risc minim de accident.

Prezentare video curs

Contact

Florin Tudorache
+40 741 500 200
florin.tudorache@titiaur.ro
DN1A, Soseaua Bucuresti-Targoviste 205, Cocani

Program curs

9.00 – 12.30 COMPONENTA TEORETICA
Prezentare echipa
Obiectivele cursului
Politica Academiei
Statistici accidente
Aplicarea conducerii defensive
Verificarea vehiculului
Metode de control ale vehiculului
Sistemul controlarii vehiculului
Tipologii de pericole
Tehnici de observare
Distanta
12.30 – 13.30 PAUZA DE MASA – pranz (catering)
13.30 – 16.30 COMMENTARY DRIVING + PARTE TEORETICA 

Pret Curs

toate taxele incluse

750 leiAdaugă în coș

Trimite-ne un mesaj

[contact-form-7 404 "Not Found"]