Persoane fizice

CURS DE CONDUCERE DEFENSIVA N1

Academia Titi Aur iti ofera cel mai complex curs de conducere defensiva din Romania. Intr-o singura zi vei trece prin modulul teoretic, simulatoarele indoor si cele outdoor de pe circuit. Trainerii nostri te asteapta!

CURS DE PILOTAJ SPORTIV

Cursul de pilotaj dezvoltat de Academia Titi Aur este rezultatul experientei noastre in automobilismul sportiv de peste 25 de ani. Vei primi o Adeverinta acreditata FRAS pentru obtinerea licentei pilot/copilot debutant. Invata de la cei mai buni!

CURS MOTO PRE RACING

Cu o experienta de 22 ani in cursele de viteza Enduro si Supermoto, instructorul moto Razvan Radu te asteapta la un curs moto Pre Racing. Vei putea participa la competitii dedicate si vei afla foarte multe informatii utile!

CURS DE CONDUCERE DEFENSIVA N2

Cursul de atitudine si prevenire, cu evaluare in trafic, realizat de echipa ATA este continuarea cursului de conducere defensiva nivelul I. Acest curs este recomandat dupa 6-12 luni de la absolvirea primului nivel.

CURS DE CONDUCERE OFF-ROAD

Cursul de conducere off-road dezvoltat de 100Tracks a fost optimizat pentru cine vrea sa descopere, cu un SUV/4×4, trasee si locuri mai putin accesibile.  Recomandat si pentru cei care vor sa participe la cursele off-road.

CURS MOTO SUPERMOTO RACING

Vrei sa participi la competitii? Cu o experienta de 22 ani in cursele de viteza Enduro si Supermoto, instructorul moto Razvan Radu vine cu dorinta de a impartasi entuziasmul si experienta sa in domeniu.

CURS DE CONDUCERE SPORTIVA

Cursul de conducere sportiva de la Academia Titi Aur iti ofera o experienta unica, plina de adrenalina unui circuit ca-n filme. Ce poti face o zi cu un intructor dedicat, multe simulatoare si masinile din flota? Vino sa afli!

CURS DE NAVIGATIE OFF-ROAD

Cursul de navigatie pe teren accidentat dezvoltat de echipa 100Tracks este destinat intelegerii tuturor reperelor vizuale de orientare si folosirii tehnologiei GPS in navigatie. Harta, busola sau telefonul mobil? Vino la curs si vei afla!

CURS MOTO CONDUCERE DEFENSIVA: SIGURANTA SI PERFECTIONARE

Instructorul moto Razvan Radu (Trancanu) are o experienta de 25 de ani in conducerea motocicletei pe strada. Vino la Academia Titi Aur pentru un curs de conducere defensiva pe 2 roti, care dureaza 3 zile!