Curs conducere defensiva – Nivelul III

Curs conducere defensiva – Nivelul III, personalizat 100%

Curs de conducere defensiva – Nivelul III: personalizat 100%, dezvoltat de echipa Academiei Titi Aur, este realizat de specialistii nostri, Titi Aur si Silviu Moraru, la cererea companiilor care au nevoie de un anumit specific al trainingului.

Echipa Academiei Titi Aur este pregatita sa ofere suport, la cerere, atat pentru dezvoltatea PARTII TEORETICE, care poate fi adaptata, cat si pentru PARTEA PRACTICA, atat pe circuitul si in simulatoarele Academiei Titi Aur, cat si in trafic.

Cand vorbim despre siguranta, trebuie sa realizam ca aceasta este responsabilitatea fiecaruia dintre noi, in special in calitate de angajator, iar prevenirea unui accident este mult mai usoara decat incercarea de a gestiona consecintele acestuia. In ultimii ani, companiile din Romania au realizat importanta acestor cursuri pentru angajatii lor, mai ales ca exista si o lista importanta de beneficii, daca ne referim inclusiv la diminuarea cheltuielor asimilate flotei:

  • Diminuarea riscurilor de accident
  • Imbunatatirea atitudinii in trafic
  • Mai putine victime din accidente rutiere
  • Creste nivelul de siguranta rutiera
  • Consum redus de combustibil
  • Reducerea nivelului de poluare
  • Scaderea costurilor de exploatare
  • Mai putin timp petrecut in service
  • Scad cheltuielile de asigurare

De exemplu, unul dintre cei mai importanti clienti ai Academiei Titi Aur, cu o investitie anuala de aproximativ 500.000 euro, buget care a fost distribuit catre cursuri de conducere defensiva si monitorizare flota, a economisit intr-un singur an financiar aprox. 1.700.000 euro prin reducerea consumului de combustibil si consumabile (placute de frana, anvelope etc). In plus, 900.000 euro au fost economisiti prin renegocierea politei de asigurare aferente flotei. Este adevarat ca vorbim despre o companie foarte mare, insa reducerile mentionate pot fi scalate pentru orice flota de dimensiuni mai mari sau mai mici. De asemenea, in ultimii 6 ani, aceasta companie nu a mai inregistrat niciun accident rutier cu victime, lucru extrem de important pentru orice angajator.

De peste 10 ani, Titi Aur si echipa sa au dezvoltat cursuri de conducere defensiva in mai multe etape, care ofera sprijin, pentru o formare corecta si eficienta, oricarui sofer. Astfel de cursuri se deruleaza in majoritatea tarilor europene si sunt obligatorii atat pentru soferii incepatori sau soferii care au fost implicati in evenimente rutiere grave, cat si pentru companii, pentru care accidentele petrecute in timpul programului, atat cu masina personala, cat si cu autovehicule din flota, reprezinta accidente de munca, fiind reglementate ca atare.

Pentru o companie responsabila, pentru care siguranta angajatilor se afla pe primul plan si care isi doreste evaluarea riscurilor actiunilor initiate, evitarea cu succes a situatiilor periculoase din trafic este extrem de importanta.

Prezentare Academia Titi Aur

Contact

Cezar Moldoveanu
0374 490 510
cezar.moldoveanu@titiaur.ro
DN1A, Soseaua Bucuresti-Targoviste 205, Cocani

Trimite-ne un mesaj