Companii

CURS DE CONDUCERE DEFENSIVA N1

Cursul de conducere defensiva sustinut la Academia Titi Aur este cel mai complex curs de acest gen din Romania. De la programa, circuit, simulatoare brevetate international pana la echipa si servicii.

CURS DE CONDUCERE DEFENSIVA - VEHICULE GRELE

Cursul de conducere defensiva pentru vehicule grele – camioane/ tiruri/ cisterne la Academia Titi Aur. Este recomandat firmelor de transport si companiilor care au in flota vehicule grele.

CURS ATITUDINE SI PREVENIRE N2

Cursul de conducere defensiva – Nivelul II, cu evaluare in trafic, dezvoltat de Academia Titi Aur, contine componenta de Commentary driving. Curs cu traineri dedicati, in grupe de 18 persoane/serie.

MODUL DE CONDUCERE ECOLOGICA

Cursurile/Modulele de conducere ecologica dezvoltate de echipa Academiei Titi Aur sunt sustinute in grupuri de 20-30 persoane. Este posibila sustinerea acestora atat la ATA, cat si la sediul companiei.

CURS DE CONDUCERE DEFENSIVA N3

Cursul de conducere defensiva – Nivelul III, personalizat 100%. Este realizat de specialistii nostri, Titi Aur si Silviu Moraru, la cererea companiilor, dupa o evaluare preliminara a riscului specific identificat.

CURS DE CONDUCERE 4x4

Cursul de conducere pe teren accidentat este dezvoltat de 100Tracks in colaborare cu Academia Titi Aur. Are ca obiectiv intelegerea limitelor fizice ale unei masini SUV/4×4, dar si exploatarea la maximum de potential.