Cursuri

DE CE SA FACI CURSURI LA ACADEMIA TITI AUR?

SELECTEAZA DIN DREAPTA DACA DORESTI CURSURI PENTRU PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE

Cursuri pentru persoane fizice si juridice: Oferta de cursuri realizate de trainerii ATA este foarte bogata si permite atat pasionatilor, cat si angajatilor din cadrul companiilor, sa se perfectioneze in directia dorita.

De la cursurile de conducere defensiva pe nivele diferite, in functie de specificitatea fiecarui conducator auto sau activitatea companiilor interesate, pana la conducere sportiva si cursuri de pilotaj, conducere sau navigatie off-road 4×4, trei cursuri moto: conducere defensiva pe 2 roti, SuperMoto si Moto PreRacing. 

De asemenea, v-am pregatit si cursuri speciale pentru conducerea vehiculelor grele, un modul de conducere ecologica recomandat companiilor, precum si singurul curs din Romania pentru gestionarea temerilor la volan.

Aceste cursuri se fac in grupe de 5-15-18-27-35 de persoane, in functie de optiunea aleasa, si contin atat o parte teoretica, cat mai ales exercitii practice pe circuitul ATA sau in trafic.
Va reamintim faptul ca Academia Titi Aur ofera asistenta psihologica gratuita, conducatorilor auto care au trecut printr-un eveniment neplacut.

Pentru cursurile destinate persoanelor fizice, va stam la dispozitie la:
0741.500.200 sau office@titiaur.ro.

Pentru cursurile recomandate companiilor, solicitati detalii si o oferta personalizata la: 0722.266.610 sau corporate@titiaur.ro.

Va asteptam la Academia Titi Aur!