Cine suntem

ACADEMIA TITI AUR

Cel mai performant mediu pentru soferii de toate varstele

Academia Titi Aur – conducere defensiva, cursuri, team building-uri si evenimente

Academia Titi Aur este situata pe DN1A, la doar 16 km de la centura Bucurestiului, la iesirea din Crevedia. ATA este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului.  Dupa un curs la ATA, veti deprinde un comportament, la volan, constient de riscurile existente in traficul cotidian.

Fie ca alegeti cursurile de conducere defensiva, cele auto sau moto, off road sau sunteti interesat(a) de organizarea unui team building, va invitam sa ne faceti o vizita!

Pentru copii, colaboram cu Clubul de Karting Bucuresti, iar cei mici (4-8 ani si 8-10 ani) pot invata sa conduca, pe circuit, un kart electric de competitie.

Doriti sa organizati un eveniment la Academia Titi Aur?

Aflat la intrarea in Academia Titi Aur, restaurantul are o capacitate de 120 persoane la mese (standing: aprox. 160). Acesta comunica cu cele 2 terase, avand iesire directa spre circuit. Barul deserveste toti clientii care vin la ATA, oferind un meniu compus din cafea, bauturi racoritoare, fresh-uri/smoothie-uri, precum si gustari.

IN CURAND: Ne pregatim sa deschidem un restaurant “a la carte”, deschis zilnic intre 09:00 si 21:00

Situata la etajul 1, cafeneaua Academiei Titi Aur are o capacitate de 80 persoane (la mese) si o vizibilitate completa asupra intregului circuit. Sala poate fi folosita si pentru evenimente/prezentari, avand acces separat de celelalte zone active din cladire.

Defensive driving

Cursuri de conducere defensiva

Cursurile de conducere defensiva cuprind mai multe componente teoretice si practice,
in simulatoarele indoor si outdoor de pe circuit. Acestea se deruleaza pe parcursul unei zile (09:00–12:30 – teorie, 12:30-13:30 pauza de pranz, 13:30–16:30 probe practice,
16:30–17:00 – concluzii & diplome). Cursurile pot fi urmate atat de persoane fizice, cat mai ales de angajatii companiilor, care se deplaseaza la birou cu masina personala sau cu o masina de serviciu, ori de catre acei angajati care, prin natura sarcinilor ce le revin, se deplaseaza, constant, pe distante lungi.

Cursuri auto si moto la ATA

Doritorii pot urma la Academia Titi Aur cursuri moto de conducere defensiva
(3 zile, 5 ore/zi), cursuri moto PreRacing sau SuperMoto. Va oferim cursuri de atitudine si prevenire (curs de conducere defensiva personalizat, 1 la 1), cursuri de gestionare a temerilor la volan (recomandate tuturor celor care conduc cu teama sau care au trecut prin diverse evenimente neplacute care i-au marcat), cursuri de conducere sportiva, cursuri off-road 4x4 sau de pilotaj. In cadrul Academiei Titi Aur, oferim asistenta psihologica GRATUITA victimelor accidentelor rutiere!

Driving experience

Experiente auto ATA

Tot la Academia Titi Aur, de luni pana duminica, de la 09:00 la 21:00, oferim un program complex de experiente auto, atat pentru barbati, cat si pentru femei. V-am pregatit autovehiculele cele mai performante din flota ATA: Renault Megane GT, Renault Clio RS Trophy, Ford Focus RS, Mercedes A45 AMG, Audi RS4, BMW M6 si Misubitshi EVO IX. Aceste experiente pot fi achizitionate si oferite CADOU cu orice ocazie, voucherele cu semnatura lui Titi Aur, avand o valabilitate de 6 luni.
Experientele auto ATA sunt programate 1 la 1, cu un trainer dedicat.

Team building la Academia Titi Aur

Team building-urile ATA, pline de adrenalina, sunt recomandarea echipei noastre pentru toate companiile din Romania. Evenimentele (corporate sau private) care se pot organiza pe Autodromul Academiei Titi Aur sunt spectaculoase. Programul de team building este flexibil, 100% personalizabil, existand posibilitatea de a modela impreuna o experienta unica pentru angajati. Datorita Unitatii Mobile ATA avem posibilitatea de deplasare si catre alte locatii. In ceea ce priveste durata, aceasta variaza in functie de actiunea pe care doriti sa o organizam impreuna.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

12 MOTIVE SA VII SI TU LA ATA

Suntem convinsi ca, cei peste 40.000 participanti care au terminat cursul de conducere defensiva ATA, au constientizat ce li se poate intampla in trafic. Ne dorim sa pregatim cursantii mult mai bine ca si soferi. Iar cine a ajuns o data pe Autodromul ATA, va reveni cu siguranta!

 • Experienta & competentele lui Titi Aur si ale echipei de traineri

 • Cel mai complex autodrom din Europa de Est

 • O echipa de traineri autorizati international de FrontierMedex

 • O flota diversificata (branduri diferite)

 • Circuit mixt: asfalt, off-road si macadam

 • Simulatoare indoor si outdoor, brevetate la nivel international

 • UNIC LA ATA! Simulator de control al autovehiculului in derapaj, cu doua volane – inventie proprie

 • Pe circuit putem simula orice situatie din trafic (pietoni, acvaplanare etc)

 • Oferte personalizate pentru grupuri sau companii

 • Team building-uri auto cu super exercitii, pe echipe

 • Experiente auto 1 la 1, cu trainer dedicat

 • Academia Titi Aur este un proiect 100% romanesc

VREI SA AFLI MAI MULTE DETALII?